Vælg en side

Et ur er en følgesvend, der siger alt om éns personlighed, temperament og ambitioner. Det er et smykke, som signalerer overskud og som giver en klar understregning af éns outfit. Det er derfor også lækkert at have lidt flere ure, mange kan vælge imellem, og som kan matche éns favorit-looks og outfits. Derfor vil vi her opliste de nyeste trends inden for modeure til damer og mænd.

2019 tendenser inden for modeure til mænd

Herreure har i år en mode, som generelt er præget af signalfarver såsom grøn og blå, der giver kant og lidt bling. Modeure med urskiver i blå og grøn er derfor en tendens, vi vil se mere af. Der er derfor lidt mere farve i herretøjsmoden og selvom du primært dyrker det monokrome look i sort-hvid-grå, vil et modeur med et grønt eller blåt pift give et skarpt udtryk.

Du vil derfor også se en del designs af herreure med krystalkant, som giver et elegant og livsnydende kant til det lækre jakkesæt.

Og netop denne livsnydende ro understreges i designs i guld – ure i guld og det lidt mere afdæmpede rosaguld er nemlig et af årets absolutte hits. Herreure i guld, eller ure med detaljer i guld, giver en stærk og rolig fornemmelse af grundighed sammen med en følelse af at være oven på. Gulduret er et sikkert valg for den selvsikre mand, hvis styrker er eftertanke, lederskab og overblik.

Den sidste større trend inden for modeure går i en lidt anden retning, hvor et moderne ur er blevet synonym med en klassisk minimalisme. Brands og logoer indtager derfor ikke en dominerende plads på disse modeure, men vil derimod give plads til rene, klare designs i sølv og andre afdæmpede, kølige metaller. Søger du modeure online, vil du med garanti finde et simpelt og elegant design, der matcher din stil og dit temperament.

2019 tendenser inden for modeure til kvinder

De minimalistiske designs går igen inden for dameure, her parres designet dog med detaljer af glitrende sten og blødt rosaguld. Trenden går i retning af modeure, hvor urremmen har en ensartet overflade, hvor man lægger mærke til selve konstruktionen i metallet. Det er oppe i tiden, at man vil tilbage til grundighed, ro og livsnyderi, og der sætter de smukke urdesigns prikken over i’et.

Urskiven kan være mere eller mindre prangende og opmærksomhedssøgende. Det klassiske 90’er ur fra Casio er også blevet et favorit modeur blandt yngre kvinder – det enkle digitalur-design med den digitaleskærm sat over for guldremmens bløde farve og materialitet er ikke til at stå for!

Modeure til kvinder har som altid et stærkt statement. Er du til farver og et stærkt budskab, så vælg et enkelt design i børstet stål med farve. Du kan finde smukke minimalistiske modeure med helt hvid rem og urskive, juvelrøde dameure med en dybrød dragende urskive eller et superelegant, klassisk ur med sort læderrem og stor urskive i rosaguld eller guld.

Tips til at finde billige modeure

Undersøg det enorme udvalg af ure online, hvor du også vil finde klassiske modeure på tilbud. Tilmeld dig nyhedsbreve eller følg dine yndlings designere på sociale medier, så du ved hvornår der er udsalg og gode priser på modeure. Du bør også gå efter mindre kendte mærker inden for ure, da du således kan finde billige dameure såvel som herreure til en pris, der bestemt er til at betale – og som sætter en stilfuld streg under ethvert outfit.